Piano kopen

Piano’s zijn kostbare instrumenten en een behoorlijke investering. Pianospelen is niet alleen leuk, maar kan als onderdeel van de opvoeding een grote rol spelen bij een goede ontwikkeling van een kind: onder meer qua fijne motoriek, concentratie en intelligentie. Pianospelen kan voor u belangrijk zijn om de vingers in een goede conditie te houden. Muziek en pianospel blijft lang hangen in het (spier)geheugen en is daarom ook voor de mentale gezondheid van belang.

Wilt u een goede tweedehands piano kopen voor een redelijke prijs? In het atelier van Rensen Pianoservice aan de Vrouwe Udasingel 251 in Lent vindt u gebruikte piano’s die in een uitstekende staat verkeren.

Staat er geen passend exemplaar bij? Dan kan Jos Rensen u professioneel adviseren en begeleiden in het uitgebreide netwerk van collegastemmers, -reparateurs en verkopers. Ook op zaterdag. En hij kan zijn oor te luisteren leggen om u in te seinen zodra een geschikte piano zich aandient. Samen vinden wij de piano die helemaal bij u past.

De kosten voor een dagdeel samen op pad (± € 250,00) voor specialistisch advies en begeleiding op locatie bij derden kunnen bij aanschaf verrekend worden. Het atelier kunt u op afspraak vrijblijvend bezoeken om een piano uit te zoeken en te bespelen.

Rippen Sheherazade piano/collectors item/retro piano/afgeprijsd/retro/vintage interieur

Rippen Sheherazade NU voor € 1.250,00

RETRO model, past perfect in een VINTAGE-stijl woonkamer!

Dit juweeltje is een echte eye-catcher.

Pak je kans!!!

Waanzinnig AFGEPRIJSD van € 1.750,00 NU voor € 1.250,00.

Uniek exemplaar.

Elegante piano voor de liefhebber.

Leuk geluid, met bescheiden maatvoering.

COLLECTORS ITEM

Spreek af en kom hem halen!

Fazer Piano/tweedehands piano/Inclusief gratis eerste stembeurt/

Fazer Piano te koop. Afgeprijsd van € 1.750,- nu voor € 1.500,-

Deze degelijke Finse Fazer piano (bouwjaar ± 1985) klinkt als een klok en is voor een tweedehands piano in wel zéér goede staat.

Uiteraard inclusief een GRATIS eerste stembeurt ter waarde van € 80,00 én vervoer.*

* Binnen een straal van 50 km van Nijmegen.