Koop uw piano bij Rensen Pianoservice

Piano’s zijn kostbare instrumenten en een behoorlijke investering. Pianospelen is dan ook niet alleen leuk! Het is een feit dat pianoles als onderdeel van de opvoeding meewerkt aan een goede ontwikkeling van het kind: onder meer qua fijne motoriek, concentratie en intelligentie. Pianospelen is voor volwassenen belangrijk om de vingers in een zo goed mogelijke conditie te houden. Muziek en pianospel blijven lang hangen in het (spier)geheugen en zijn daarom ook voor de mentale gezondheid van belang. Maar pianospelen is vooral gewoon fijn om te doen!


Wilt u een goede tweedehands piano kopen voor een redelijke prijs? In het atelier van Rensen Pianoservice aan de Vrouwe Udasingel 251 te Lent vindt u gebruikte piano’s die in een uitstekende staat verkeren.
Staat er geen passend exemplaar bij? Dan kan Jos Rensen u professioneel adviseren en begeleiden in het uitgebreide netwerk van collega stemmers, reparateurs en verkopers. Ook op zaterdag. Daarnaast kan hij u inseinen zodra een geschikte piano zich aandient. Samen vindt hij de piano die bij u past.


De kosten voor een dagdeel samen op pad (± € 250,00), voor specialistisch advies en voor begeleiding op locatie bij derden kunnen bij aanschaf verrekend worden. U kunt het atelier op afspraak vrijblijvend bezoeken om een piano uit te zoeken en te bespelen.

August Förster piano € 1.200,-

Prima piano voor een prima prijs.