Koop uw piano bij Rensen Pianoservice

Piano’s zijn kostbare instrumenten en een behoorlijke investering, ook qua onderhoud. Het is echter vooral een investering in uzelf; zowel qua geluk áls qua gezondheid! Het is een feit dat pianoles als onderdeel van de opvoeding meewerkt aan een goede ontwikkeling van het kind: onder meer qua fijne motoriek, concentratie en intelligentie. Pianospelen is ook voor volwassenen belangrijk: linker- en rechterhersenhelft worden gestimuleerd en in balans gebracht, met stressreductie tot gevolg. En het is goed voor behoud van soepelheid en conditie van de handen. Muziek en pianospel blijven lang hangen in het (spier)geheugen en zijn daarom voor de mentale gezondheid van groot belang. Maar pianospelen is vooral gewoon fijn om te doen!


Wilt u een goede tweedehands piano kopen voor een redelijke prijs? In het atelier van Rensen Pianoservice aan de Vrouwe Udasingel 251 te Lent staat altijd wel een gebruikte piano te koop.
Staat er geen passend exemplaar bij? Dan kan Jos Rensen u - op afspraak - professioneel adviseren en begeleiden in het uitgebreide netwerk van collega-stemmers, reparateurs en verkopers. Ook op zaterdag. Daarnaast kan hij u inseinen zodra een geschikte piano zich aandient. Samen vinden wij de piano die bij u past.


Wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet en prijs stelt op specialistisch advies en begeleiding op locatie bij derden, dan zijn de kosten voor een dagdeel op pad met Jos € 250,-.


Het atelier is op afspraak vrijblijvend te bezoeken om een piano uit te zoeken en te bespelen.